Gert van Hoef speelt in de Grote Kerk van Neede

NEEDE – Gert van Hoef geeft 15 oktober een orgelconcert met in de Grote Kerk van Neede. Gert van Hoef is een 28-jarige organist uit Barneveld. Als concertorganist geeft hij jaarlijks een groot aantal concerten in binnen en buitenland. Zijn concerten zijn toegankelijk voor een breed publiek, dankzij zijn gevarieerde repertoire. Hierbij valt te denken aan klassieke orgelliteratuur, koraalbewerkingen en arrangementen van orkestmuziek. Ook improviseert Gert graag over bekende liederen, tevens schrijft hij bladmuziek en geeft hij cd’s uit. Sinds het prille begin van zijn carrière, plaatst Gert filmpjes van zijn orgelspel op You Tube, mede daardoor geniet hij nu grote internationale bekendheid.

De aanvang van het concert is 19.30 uur. De toegangsprijs is 10 euro, inclusief koffie/thee na afloop. Jongeren tot 16 jaar gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven