Handige accessoires voor in je tuinkantoor


BERKELLAND – Het is de droom van elke thuiswerker: een huisje in de tuin waar op prettige afstand van het huishouden ongestoord gewerkt kan worden. Het zogenaamde tuinkantoor. Ze worden veel gebouwd in Nederlandse tuinen, maar moeten natuurlijk wel ingericht worden om ze comfortabel te maken. Met verwarming, internet en andere benodigdheden. Bekijk deze accessoires.

Kachel voor in de winter
Het aanleggen van centrale verwarming in deze ruimte is een dure aangelegenheid, zeker als je er misschien niet zo heel veel tijd doorbrengt. Een verplaatsbare ventilatorkachel is dan de oplossing: deze zijn ook voor andere doeleinden te gebruiken. Hier is online warenhuis Heuts te vinden, dat in meer handige woonaccessoires voorziet.

Mini-keuken
Een kantoor zonder koffie- en theefaciliteiten is geen kantoor natuurlijk. Richt daar een hoekje voor in of plaats een kitchenette om niet voor elke versnapering in en uit het tuinkantoor te hoeven lopen. Wellicht is een klein hotelkoelkastje ook handig? Met deze voorzieningen kun je pas echt goed doorwerken.

Slimme deurbel
Terwijl je in de tuin aan het werk bent, hoor je wellicht de bel niet. Installeer daarom een slimme deurbel waarmee je kunt zien wie er voor de deur staat. Is het de buurvrouw, andere leuke visite of de koerier met dat pakketje waar je al op zat te wachten, dan doe je open. Betreft het iemand anders waar je niet op zit te wachten, dan laat je diegene weten geen tijd en/of zin te hebben. Of je antwoordt helemaal niet. Met de slimme deurbel zie je bovendien ook vanaf andere plekken – want op de smartphone – wie er allemaal aanbellen.

Wifiversterker
Op zonnige dagen is het verleidelijk om het werk mee de tuin in te nemen en onder de parasol – ook verkrijgbaar bij Heuts overigens – te gaan zitten. In dat geval is een wifiversterker het apparaat dat je verbonden houdt. De kinderen die op hun iPad zitten zullen dit ook wel prettig vinden.

Design radio (en planten voor de sfeer)
Een leeg kantoor is niet gezellig. Zorg voor een ouderwets design radio voor de broodnodige arbeidsvitaminen. Je kunt in het tuinkantoor trouwens in de vroege lente alvast je moestuingroenten opkweken achter het raam. Geen moestuinier? Andere planten zorgen ook voor sfeer.

Printertje
Een thuisprinter is reuze handig. Alles is dan wel online in de cloud te vinden, het is zo nu en dan prettig om rapporten of dossiers even af te drukken en op je gemak door te nemen op een comfortabele zitplek.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven