K.V. ’t Broek legt het af tegen Beuningen tijdens tweede Landelijke Straat wedstrijd


BEKRELLAND – Zondag 23 oktober werd de tweede editie van de Landelijke Straat wedstrijden verschoten. Deze wedstrijden op het hoogste klootschietniveau worden per maand georganiseerd door de NKB. Gastheer was ditmaal vereniging Ons Streven in Tilligte. Het parkoers was net als voorheen nabij het clubgebouw van Ons Streven en ging deels over het EK parkoers van 2016. K.V. ’t Broek mocht tegen titelkandidaat Beuningen 1 aantreden. Beide ploegen ging goed van start en het niveau was prima. Beuningen was net iets beter maar de mannen uit Ruurlo wisten goed aan te haken. Halverwege wisten de mannen uit Beuningen met een aantal zeer lange schoten het verschil te maken. En aan het eind van het parcours had een aantal mindere schoten van ’t Broek tot gevolg dat het verschil in score nog snel opliep. 48 schoten en met ruime voorsprong de dagwinst voor Beuningen en 55 schoten en een 7e plaats voor ‘t Broek.

K.V. Zwolle (Groenlo) was beter op dreef maar met 52 schoten en een 2e plaats waren zij niet helemaal tevreden. Dat de verschillen klein zijn bleek ook ditmaal. Tussen nummer 2 en nummer 9 zaten maar 5 schoten. Zwolle staat met een tussentotaal van 19 punten op de 1e plek in het algemeen klassement. Beuningen staat na 2 wedstrijden met 18 punten op een tweede plaats gevolgd door Ons Streven met 17 punten. ’t Broek staat 6e met 9 punten. Volgende Landelijke wedstrijd is over 4 weken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven