Kerstmarkt Gelselaar zoekt standhouders voor 17 december


GELSELAAR – Aan het eind van het jaar zal Gelselaar gaan veranderen in een kerstdorp. Een aantal jaren terug begon men in Gelselaar met een lichtjesroute, in 2020 werd de kertstallenroute daaraan toegevoegd. In 2021 wilde Gelselaar helemaal uitpakken met een grote kerstmarkt, echter gooide de coronamaatregelen roet in het eten en moest de markt worden afgeblazen.  Op zaterdag 17 december van dit jaar staat de grote kerstmarkt opnieuw gepland. Ben of ken jij iemand die met een kraam op de kerstmarkt in Gelselaar zou willen staan of op een andere manier deel zou willen nemen hieraan? Neem dan snel contact met de organisatie. Alle info vind je op Kerstdorpgelster.nl

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Kerstmarkt Gelselaar zoekt standhouders voor 17 december”

  1. Hallo organisatie,
    Graag zou ik in die middag een muzikale bijdrage leveren.
    Piano en zang en traditionele kerstliedjes.
    Zijn hierin mogelijkheden?

    Met vriendelijke groet Lisanne Alink

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven