Naomi Overkamp plaatst zich niet voor Nederlandse kampioenschappen senioren

EIBERGEN – “Helaas was het niet mijn dag!”. Dat is de reactie van Naomi Overkamp uit Eibergen. “Het voelde voor mij alsof ik van het ene hoogtepunt op het EK Sambo, in een dieptepunt bij het NKT terecht kwam. Mijn energie, hardheid en focus die ik twee weken geleden op de mat had, was nu ver te zoeken”.

Evaluatie
Overkamp heeft de dag geëvalueerd en geconcludeerd dat haar lichaam niet volledig heeft kunnen herstellen van het EK in Servië én van haar drukke agenda rondom haar fulltime judo-en sambo programma. “De oorzaak hiervan is dat ik behoorlijk onder mijn gewicht zit, waardoor mijn energie voorraad bij lange na niet genoeg was voor dit toernooi”. De komende tijd gaat Overkamp zich volledig focussen op haar voeding, zodat ze weer op gewicht is voor de klasse -70/-72 kg. “Ik heb hier gelukkig heel goede hulp bij gevonden! Ook de krachttraining ga ik, samen met mijn krachttrainer, hierop aanpassen”. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven