Nu ook een Parkinson Café voor Berkelland en omgeving


BERKELLAND – “We zitten midden in een explosieve wereldwijde groei van het aantal mensen dat de diagnose ziekte van Parkinson krijgt,” aldus neuroloog Bas Bloem. Parkinson Café Berkelland is een nieuwe ontmoetingsplek voor mensen uit de regio met Parkinson(isme), hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden.  De planning is om iedere 2e donderdag van de maand een bijeenkomst/activiteit te organiseren.

Kernwoorden zijn informatie uitwisselen, ervaringen delen, ondersteuning, ontspanning en positiviteit.

Donderdag 13 oktober 14.00 uur wordt het nieuwe Parkinson Café Berkelland geopend in Natuurpark Kronenkamp, Kronenkamp 14, 7161 HE Neede. Na de openingsceremonie door wethouder Betsy Wormgoor en de Parkinson Vereniging stelt het nieuwe café team zich kort voor. Na de pauze laat Ada van Egmond iedereen kennis maken met de Ronnie Gardiner Methode (RGM). Met RGM train je meerdere hersengebieden tegelijk waardoor er in je hersenen nieuwe verbinding ontstaan. Afsluiting 16.00 uur, deelname is gratis.
Aanmelden en meer informatie via e-mail[email protected] en www.parkinsoncafeberkelland.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven