Nieuwe dienstregeling: Overstapvrije busverbinding Deventer-Lochem-Borculo terug


BORCULO – Naast de in 2022 verbeterde treinverbindingen via Zutphen naar Deventer, komt er een extra (bus) mogelijkheid naar Deventer. Lijn 57 (Deventer-Laren) gaat doorrijden naar Lochem en Borculo. Hierdoor wederom ontstaat er een overstapvrije verbinding van Deventer naar Lochem en Borculo.

Mede door gemeente
Deze overstapvrije verbinding ontstaat ook voor de kernen Epse en Laren. De scholengemeenschappen in Lochem en Deventer zijn hiermee beter bereikbaar. Lijn 57 en 58 rijden allebei 1x per uur. Met elkaar vormen ze een busverbinding tussen Lochem en Borculo die 2x per uur rijdt. De huidige lijnen 23, 52, 58, 81 en 852 behouden de huidige route en aansluitingen. Deze verandering is mede naar aanleiding van vragen van de gemeenten Berkelland en Lochem en van reizigers over het opheffen van lijn 56 in 2022.

De nieuwe dienstregeling gaat in per 11 december 2022. 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Nieuwe dienstregeling: Overstapvrije busverbinding Deventer-Lochem-Borculo terug”

  1. Beetje laat veel jongeren hebben al een andere keuze gemaakt om elders een opleiding te volgen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven