Plantdagen Vrijheidsbos 25 en 26 november

GEESTEREN – Voor wie dit jaar nog een eigen gedenkboom wil planten in het Vrijheidsbos, moet dit vóór 1 november aanstaande kenbaar maken bij de stichting Vrijheidsbos Geesteren. In 2020 werd Stichting Vrijheidsbos Geesteren opgericht, met als doel het creëren en in stand houden van een Vrijheidsbos. In dit Vrijheidsbos staan 12 herdenkingsbomen voor de oorlogsslachtoffers uit het dorp. Daarnaast zijn er ook individuele gedenkbomen in het Vrijheidsbos te vinden. Eind november 2021 is gestart met het poten van deze individuele gedenkbomen voor (oud)inwoners uit Geesteren. Vanaf 1 januari 2022 kunnen ook mensen van elders een gedenkboom in het Vrijheidsbos aanschaffen en planten.

Kijk voor meer informatie op www.vrijheidsbosgeesteren.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven