Politieke Avond op 1 november

BERKELLAND – Op dinsdag 1 november is de volgende Politieke Avond in het gemeentehuis in Borculo. Tijdens een Politieke Avond worden er eerst politieke sessies gehouden over uiteenlopende onderwerpen en aansluitend is de raadsvergadering waarin de gemeenteraad besluiten neemt. Alle vergaderingen zijn openbaar, u bent van harte welkom op de publieke tribune.

Raadsbrief windmolens
Van 19.30 tot 20.15 uur is er een politieke sessie over de raadsbrief windenergie die het college van burgemeester en wethouders ter informatie heeft gestuurd aan de gemeenteraad. De brief gaat over de afstandsnorm tussen huizen en windmolens. De gemeenteraad wil het college hierover nog aanvullende vragen stellen. Als er meer dan 45 minuten nodig zijn om de raadsbrief te bespreken dan wordt de sessie vervolgd van 20.30 tot 21.15 uur.

Raadsvergadering start om 21.30 uur
Op de agenda van de raadsvergadering staan tot nu toe alleen hamerstukken. Dat houdt in dat er over de onderwerpen geen debat wordt gevoerd. De voorstellen waarover een besluit wordt genomen, zijn:

  • Vergaderrooster gemeenteraad 2023

Inspreken
Wilt u inspreken bij een van de onderwerpen? Neem dan voor 16.00 uur op de dag van de vergadering contact op met de griffie via [email protected] of 0545-250 805.

Meer informatie
Op www.gemeenteberkelland.nl vindt u onder andere de agenda met de bijbehorende stukken van de Politieke Avond en de link naar de live uitzending.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven