Politieke Avond op 11 oktober 2022

Achterhoek Pride
Van 19.30 tot 20.15 uur vertellen initiatiefnemers van de Achterhoek Pride meer over het evenement dat dit jaar voor het eerst plaatsvond en waarom dit zo belangrijk is. Daarnaast is er ook een ambtenaar aanwezig die vertelt wat de gemeente Berkelland doet om er voor te zorgen dat iedereen zichzelf kan zijn, wat je geslacht, gender, geaardheid, afkomst of religie ook is.

Regionale aanbesteding jeugd en Wmo
Tijdens de politieke sessie van 20.30 tot 21.15 uur wordt de gemeenteraad geïnformeerd over het aanbestedingstraject voor jeugdhulp en de Wet maatschappelijke ondersteuning. De gemeente geeft veel geld uit aan zorg en de aanbesteding is een uitgebreid proces dat zorgvuldig wordt doorlopen. De gemeenteraad wordt daarom bijgepraat over de stand van zaken, de financiële afspraken en belangrijke ontwikkelingen voor de aankomende tijd.

Raadsvergadering start om 21.30 uur
Op de agenda van de raadsvergadering staan tot nu toe alleen hamerstukken. Dat houdt in dat er over de onderwerpen geen debat wordt gevoerd. De voorstellen waarover een besluit wordt genomen, zijn:

  • Beëdiging commissielid Stefan Wallerbos van BBBL
  • Bestuursrapportage 2022

Inspreken

Wilt u inspreken bij een van de onderwerpen? Neem dan voor 16.00 uur op de dag van de vergadering contact op met de griffie via [email protected] of 0545-250 805.

Meer informatie
Op www.gemeenteberkelland.nl vindt u onder andere de agenda met de bijbehorende stukken van de Politieke Avond en de link naar de live uitzending.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven