Reurls Oktoberfest in de Tapperij

RUURLO – Voor de tweede keer wordt zaterdagavond 26 november het Reurls Oktoberfest gehouden bij café-restaurant de Tapperij in Ruurlo. Vorig jaar was het een uitbundig feest, een leuke sfeer, veel in stijl geklede feestvierders en een echte Oktoberfest-stemming.

Door de corona-regels waren er vorig jaar wel wat beperkingen, de organisatie hoopt dat dit jaar de remmen nog meer los kunnen. Alle ingrediënten voor een supergezellig Oktoberfest zijn geregeld; Peter Borkes een bekende Schlagermuzikant komt live zingen, DJ Martin zet de dansvloer vol, er zijn braadworsten en bierpullen voor een Zuid-Duitse feestbeleving. Het Reurls Oktoberfest wordt dit jaar gecombineerd met de befaamde Pakjesavond van de Tapperij.

De toegangskaarten zijn inmiddels te koop via deze link.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven