Sophia’s Lust tovert Kulturhus Ruurlo om tot bioscoop

RUURLO – Op zaterdagavond 12 november neemt Koninklijke Muziekvereniging Sophia’s Lust haar bezoekers mee naar de bioscoop tijdens het filmconcert ‘Sophia’s Lust to the Movies!’. De grootste filmklassiekers worden live door het orkest gespeeld met scènes uit de bijbehorende films op het witte doek.

Klassiekers
De mooiste muzikale werken die speciaal voor film zijn geschreven worden gespeeld door het harmonieorkest onder leiding van Mark ten Breul. Van klassiekers als ‘Indiana Jones’ en ‘Jurassic Park’ tot aan meer recente blockbusters zoals ‘Pirates of the Caribbean’ en ‘Star Wars’. De gehele zaal zal omgetoverd worden tot ware bioscoop, waarbij het orkest de muziek live meespeelt met de bijbehoren filmscènes op het witte doek. Naast het grote orkest treedt ook het jeugdorkest op onder leiding van Dorien Jansen Venneboer.
Het themaconcert wordt gehouden in de grote zaal in ’t Kulturhus in Ruurlo. De deuren zijn vanaf 19.30 uur geopend en het concert begint om 20.00 uur. Tickets kunnen in de voorverkoop besteld worden via de website of via de leden. Ook zijn er nog tickets beschikbaar aan de deur. Houd de Facebookpagina van Sophia’s Lust in de gaten voor het laatste nieuws. Tickets kosten in de voorverkoop 7,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven