Spectaculaire ‘Kerstshow 2022’ Groei & Bloei Berkelland/Haaksbergen


BERKELLAND – Groei & Bloei Berkelland/Haaksbergen is superblij haar bekende kerstshow weer te kunnen aankondigen. De Deventer topdesigner Frits Hoogers (Florafrits) komt een b(l)oeiende demonstratie rond het thema ‘kerstfeest’ verzorgen. Een wervelende show vol trends, technieken en informatie. Noteer gauw in uw agenda: donderdag 24 november bij De Huve in Eibergen.

Frits Hoogers behoort tot de top van Nederlandse bloemstylisten. Met oog voor esthetiek, spontane creativiteit en perfectionisme weet hij op elke locatie de juiste sfeer, stijl en harmonie te creëren. Zijn kracht zit ‘m in de bundeling van zijn talenten als stylist en bloemist, gecombineerd met een grote betrokkenheid.

Inspirerend en leerzaam
Tijdens de show maakt Frits verschillende kerstarrangementen, waarbij hij de meest exclusieve bloemen en materialen verwerkt. Inspiratie en schoonheid staan centraal. Maar dat is niet alles, want het wordt ook een leerzame avond. Frits legt uit en laat zien hoe je een stuk stap voor stap opbouwt, met aandacht voor de juiste technieken en materialen. Er is ruimte voor interactie met het publiek en voor humor! Ook neemt Frits zijn assistenten mee. En een ‘marktkraampje’ met allerlei hebbedingetjes die hij eerder die avond heeft toegepast.

Verloting kerstcreaties
Uw toegangsbewijs is meteen uw lot, waarmee u kans maakt op één van de bijzondere creaties uit de demonstratie. Ook bloemstukken gemaakt door mensen van de bloemschikcommissie en cursisten worden verloot.

De Kerstshow is donderdagavond 24 november
Aanvang: 19.30 uur (zaal open 19.00 uur).
Locatie: De Huve (grote zaal), Grotestraat 52 te Eibergen.
Toegang: leden (op vertoon van G&B-pas) € 8,=
niet-leden € 10,=, te voldoen aan de zaal.
Website: www.berkelland.groei.nl

Foto: Frits Hoogers

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven