Spookachtig spannend rondom boerderij De Brouwershoek

RUURLO – In buurtschap De Brouwershoek (rondom boerderij De Brouwer) vond zaterdagavond 8 oktober een spooktocht plaats georganiseerd door Buurtvereniging ‘t Broek en Omstreken en plattelandsjongerenorganisatie Jong Gelre Ruurlo.

Na twee jaar afwezigheid was het dit jaar weer een groot succes met maar liefst 192 deelnemers van jong tot oud. De verschillende vrijwillige bouwgroepen tijdens de alternatieve optocht begin september in Ruurlo hadden flink uitgepakt om de deelnemers de stuipen op het lijf te jagen. Er waren onder andere een kerkhof en een auto ongeluk nagebootst, er waren zombies met kettingzagen, heksen, clowns en angstaanjagende achtervolgingen vanuit het niets. Halverwege de tocht kon er een heksendrankje genuttigd worden. De reacties van de deelnemers liepen uiteen van spannend, eng tot wel grappig. “Wij hebben hele positieve reacties mogen ontvangen”, aldus Sander en Marc van de organisatie. Jong Gelre en Buurtvereniging ‘t Broek en Omstreken bedanken hierbij alle vrijwilligers wie deze spooktocht tot een groot succes hebben gemaakt. Daarnaast willen wij familie Van de Berg bedanken voor het beschikbaar stellen van de locatie.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven