Theatervoorstelling De Boer Mentink Podium Neede


NEEDE – De Boer Mentink brengen geluk naar de Achterhoek, maar dan op z’n Twents. Op zaterdag 15 oktober start het theater in Neede, Podium Neede aan de Julianastraat (voormalig pand van ’t Assink) haar theaterseizoen met cabaret uit Twente van De Boer Mentink. De één is boer, de ander heet Boer. Op de schaal van geluk boeren ze beiden best goed. Althans dat vinden ze zelf. Geluk kun je niet kopen, en niet meten en toch word je van het een gelukkiger dan het ander. Maar wat als je nou boer bent? Wat doet stikstof met geluk? Doorgaan of stoppen? De een twijfelt en de ander ziet een wereld waar van alles aan de hand is. Gelukkig kun je dit met een flinke dosis Twentse humor analyseren. Daar word je toch gelukkig van?

Zaterdag 15 oktober, aanvang 20:00 uur Podium Neede, Julianastraat 12A te Neede. Kaarten zijn te koop op de website van Podium Neede, www.podiumneede.nl, bij Tabakorie Rona aan de Oudestraat in Neede en op de avond van de voorstelling aan de zaal.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven