Wisselende resultaten Berkellandse ploegen in AKF klootschietcompetitie


BERKELLAND – Voor het eerst dit klootschietseizoen heeft Zwolle in een rechtstreeks duel verloren van de directe tegenstander. Klein Dochteren wist de mannen uit Zwolle te verrassen door in Winterswijk de winst voor zich op te eisen. Ook het mix team van ’t Broek 2 wist de koploper af te troeven door direct achter klein Dochteren te eindigen. Het parkoers in Winterswijk was als voorheen in het Woold.
Zwolle (Groenlo) mocht tegen Klein Dochteren (Lochem) als eerste van start. Lang ging het gelijk op maar een aantal mislukte zetpogingen gaf uiteindelijk de doorslag voor het verlies van de koploper. Klein Dochteren 57 schoten en Zwolle 59 schoten. De vervolgers Eibergen en ’t Broek mochten tegen elkaar. ’t Broek (Ruurlo) nam een ruime voorsprong maar wist deze niet helemaal vast te houden. Toch werd met 60 tegen 64 schoten gewonnen van Eibergen waardoor de teams in het tussenklassement na 4 wedstrijden op een gedeelde 3e / 4e plaats staan.

 

Haarlo – Geesteren
Onderlingen (Haarlo) mocht aantreden tegen Respelhoek 2 (Geesteren). Respelhoek 2 komt maar niet op het gewenste niveau dit jaar en met 76 schoten werd men 10e dit weekend. Onderlingen deed het beduidend beter en met 61 schoten werd de vijfde plaats behaald. ’t Broek 2 had Klein Dochteren 2 als tegenstander. Het mix team uit Ruurlo was zoals ze zelf zeiden lekker op dreef. Met een prachtige score van 58 schoten werd maar liefst met 8 schoten verschil gewonnen. Deze mooie score bleek zelfs beter dan de score van het 1e team van ’t Broek te zijn. Tevens ook de 2e plaats in de uitslag van deze competitieronde. Hier werd na de wedstrijd nog wel even over nagepraat in Ruurlo. Respelhoek mocht dit weekend aantreden tegen Zwolle 2. De reserves van Zwolle bleken net iets te sterk voor de spelers uit Respelhoek. 61 schoten voor Zwolle 2 en een bijbehorende 6e plaats. Respelhoek noteerde 63 schoten en werd 7e.

Tweede klasse
In de tweede klasse waren de verschillen klein. Dijkhoek blijft het onverminderd goed doen en werd met 70 schoten weer eerste. Onderlingen 3 was de verrassing deze dag door als tweede te eindigen. Ook Eibergen 3 had een prima dag en eindigde als derde. Heksenkring deed het redelijk en met een score van 75 schoten werden men 6e. De volgende AKF competitie is Warnsveld op 12 November.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven