ALDI Borculo wordt vrijdagmorgen feestelijk geopend


BORCULO – Op vrijdagochtend 25 november wordt om 08.00 uur de vernieuwde ALDI-vestiging aan de Stationsweg 5 in Borculo feestelijk geopend. De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. De winkel in Borculo biedt hiermee de meest recente ALDI-formule. Zo liggen direct bij binnenkomst versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees. Ook komt de geur van afgebakken brood je meteen tegemoet. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

Kraskaarten en tegoedbonnen
Altijd prijs bij de feestelijke opening van ALDI Borculo? Natuurlijk wel! Kras en win. De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als een roeitrainer en hogedrukreiniger of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis herbruikbare ALDI-tas. Iedereen is van harte welkom.

Foodtruck
Zin in een feestje? Natuurlijk wel! Om de openingsdag compleet te maken staat er een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van ALDI bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel
Duurzaamheid als één van de belangrijkste pijlers voor ALDI? Natuurlijk wel! Elke dag werken we aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken we regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de verbouwing, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten we de winkels zo duurzaam mogelijk in.

De vernieuwde winkel aan de Stationsweg 5 in Borculo beschikt over 72 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20:00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk hier voor meer informatie.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “ALDI Borculo wordt vrijdagmorgen feestelijk geopend”

  1. Aldi en minder afval…. dat werkt zo: Aldi koopt bijvoorbeeld roer joghurt bij een zuivelfabriek in Duitsland. Dat staat op europallets en is met plasticfolie omwikkeld. Dan komt de transporteur met de waren aan bij een distributiecentrum van Aldi en daar moet de chauffeur de plasticfolie eraf halen en zelf meenemen. Dit mag niet bij Aldi in een container gedeponeerd worden en moet de transporteur het meenemen en ergens weggooien.??…. Wie koopt de waren… maar Aldi heeft geen plastic afval! Zo werkt dat. Dat noemt men ook wel greenwashing.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven