Bike Store Hesselink wordt Giant Store Hesselink

NEEDE – Begin september meldde Giant zich bij eigenaar Sven Hesselink of hij Giant Store wilde worden? Daar hoefde hij niet lang over na te denken.

90% van zijn verkoop van nieuwe fietsen zijn Giant fietsen. De voordelen zijn niet alleen voor de ondernemer, maar ook voor de consument. Waar je dan aan moet denken zijn o.a. een grote voorraad fietsen in alle denkbare opties die er zijn. Van stadsfietsen tot e-bikes race MTB’s en gravel bikes.
Voorrang op leveringen ten opzichte van de reguliere dealers.  Ook het assortiment aan onderdelen wordt flink uitgebreid oa fietskleding en toebehoren.  “Met 14 meter wandstelling zal dat toch moeten lukken. De showroom is straks 210m2 ten opzichte van de 80m2 die we nu hebben” Zegt Sven.

Ondanks de verhuizing en de geheel nieuwe werkplaats verandert er niks aan het “sterk in elk merk”. De vernieuwde ingang aan de achterzijde en de nieuwe vloer zijn dan ook al klaar in het voormalige pand van de Expert. In week 48 komt het team van Giant de inrichting realiseren. Na verwachting zullen de deuren van Giant Store Hesselink medio december geopend worden met een grote opening.

Hierbij paar foto’s met een kleine indruk wat u kan verwachten in de nieuwe winkel aan de Borculoseweg in Neede.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Bike Store Hesselink wordt Giant Store Hesselink”

  1. Jeroen Mengerink

    Als het echt zo mooi wordt als op de foto’s dan is het echt een meerwaarde voor Neede.

    Echt geweldig 😁

    Heel veel succes met het klaar maken van je winkel Sven.

    Groeten Jeroen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven