Daphne en Rosaly Kolthof uit Neede actief tijdens landelijke individuele wedstrijd in Zierikzee


NEEDE – Daphne en Rosaly Kolthof hebben zaterdag hun eerste landelijke individuele wedstrijd in Zierikzee geturnd. Beiden komen uit voor Ypsilon Doetinchem senior derde divisie. Door blessureleed heeft Rosaly een aangepaste wedstrijd geturnd, dit resulteerde in een 19e plaats op de meerkamp. Op sprong behaalde zij een eerste plaats. Daphne turnde een stabiele meerkamp met onder andere een derde plaats op vloer. Na drie toestellen stond Daphne op een eerste plaats, helaas door een val op de brug, eindigde ze op een mooie derde plaats. De volgende wedstrijd is in Waalwijk.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Daphne en Rosaly Kolthof uit Neede actief tijdens landelijke individuele wedstrijd in Zierikzee”

  1. Is dit artikel de moeite waard? Circus Renz was toch al failliet? Daarnaast is een 19de plek niet heel bijzonder lijkt me.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven