fotoreportage: Eerste dag beleefweekend Borculo Sint Nicolaasstad geslaagd

 

BORCULO – Dit weekend kunnen kinderen tijdens het evenement “Beleef Sint Nicolaasstad” Borculo onder andere een kijkje nemen in de werkkamer van Sint Nicolaas, een bezoek brengen aan het Pietenleslokaal of een vaartochtje maken met de boot en nog veel meer activiteiten. Ook kunnen de kinderen een mooie sleutel kleuren en wie weet zit daar de juiste sleutel tussen om het Pakjeshuys te openen en wordt Pakjesavond gered. Het kind die deze sleutel heeft getekend zal op 5 december nog een bezoek krijgen van Sint Nicolaas.

Zondag
Er zijn nog enkele kaarten te koop voor morgen, wil je het feest in dé stad van Sint Nicolaas niet missen, kijk dan gauw op www.sinterklaasborculo.nl en bestel gauw je kaarten. Sint Nicolaas ziet jullie graag! 

Deel dit artikel:

2 gedachten over “fotoreportage: Eerste dag beleefweekend Borculo Sint Nicolaasstad geslaagd”

  1. Complimenten voor de organisatie…….super, super, super.
    Zonder gedoe of actiegroepen,de kinderen (en ouders)een onvergetelijke Sinterklaas intocht vorige week en nu een heerlijk sinterklaas weeken vol activiteiten bezorgd.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven