Inzameling oud-papier Amicitia Geesteren

GEESTEREN – Bijstand en Muziekvereniging Amicitia halen op zaterdag 26 november weer oud papier op in Geesteren en buitengebied. Let op: alleen het papier dat gebundeld aan de (openbare) weg staat wordt meegenomen. Gebruikt u bijvoorbeeld voor het bundelen kartonnen dozen en géén plastic zakken. Let ook op het gewicht! De opladers komen niet binnen en halen geen papier op uit de schuur, uit de stal of van het erf.

Wat mag er wel en niet bij het oud papier?
WEL: Kranten, tijdschriften, reclamefolders, boeken, kartonnen dozen, enveloppen en printpapier.
NIET: Bakpapier, papieren zakdoekjes, keukenpapier, vervuild papier, vervuild karton, kraftzakken of zakken met een plastic laagje aan de binnenkant. Dit valt allemaal onder het restafval en hoort dus in de grijze container.
Kijk voor meer afvalscheidingstips op www.afvalscheidingswijzer.nl of kijk op de afvalapp van de gemeente Berkelland.

De inzameling start ’s morgens om 09.00 uur. De papiercontainers staan tot 12.00 uur bij Slootsmid aan de Oude Diepenheimseweg/Korenbree.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven