Politie wederom aanwezig voor onderzoek Heerlijkheidstraat in Borculo


BORCULO – De zoektocht naar de vermiste Wico van Leeuwen heeft de politie woensdag wederom naar een woning in Borculo geleid. De 48-jarige man is sinds half mei vermist en een misdrijf wordt niet uitgesloten in de zaak, die dinsdagavond ook landelijke aandacht kreeg op televisie.

Het is de tweede keer dat het huis aan de Heerlijkheidstraat wordt doorzocht. In de straat is een zogenaamde PD-unit geplaatst, dit is een soort vrachtwagen waarmee onderzoek wordt gedaan op een plaats delict. “We zijn terughoudend met het geven van informatie over het wat en hoe van dit onderzoek”, geeft een woordvoerder namens de politie aan. “Het heeft wel te maken met de zoektocht naar Wico.” Eerder werden ook een andere woning in Borculo en een vijver in Eibergen doorzocht in de zaak.

Opsporing Verzocht besteedde dinsdagavond aandacht aan de vermissing. Die uitzending leverde een vijftal tips op. “Maar er is geen verband tussen die tips en deze doorzoeking”, geeft de woordvoerder aan, die verwacht dat het onderzoek aan de Heerlijkheidstraat nog de rest van de dag gaat duren. Het gaat daarbij ook om forensisch onderzoek.

 

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Politie wederom aanwezig voor onderzoek Heerlijkheidstraat in Borculo”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven