Prachtige opbrengst HERMIENS Voedselbankactie 2022


EIBERGEN – Ongeveer 4 jaar geleden begon zijn vrouw Hermien ten Dolle met de inzamelingsactie. “Hermien was altijd erg begaan met haar medemens,” vertelt René, “zelfs vorig jaar toen ze zelf al erg ziek was zette ze zich toch in voor de actie en heeft zo ook een prachtig bedrag binnen gehaald.”


Hermien ten Dolle: een vrouw met een hart van goud
Ter ere van zijn inmiddels overleden vrouw Hermien startte René dit jaar opnieuw de actie. Hij vroeg iedereen die niets met de cadeaukaarten van de Postcode Loterij deed, deze geactiveerd naar hem op te sturen. Massaal werd hier gehoor aan gegeven. Zijn oproep plaatste hij op zijn Facebookpagina en deze is ruim 500 x gedeeld.

Opbrengst
Vandaag was het dan zover. René overhandigde bij de AH in Eibergen het totaalbedrag aan Manita van Voedselbank Oost Achterhoek. In totaal is het ongelooflijke bedrag van 6.172,50 euro opgehaald door René. De opbrengst bestaat uit actie kaarten, donaties/cash, statiegeld acties, ijs cadeaukaarten en een donatie van AH.

Broodnodig
Onder het toeziend oog van Bart – vestigingsmanager AH Eibergen- worden alle goederen ingeladen. René; “Ik doe het ter ere van Hermien, maar ook omdat het helaas steeds meer nodig is. Bij de voedselbank zien ze de aanmeldingen de afgelopen maanden met grote sprongen omhoog gaan. De groep mensen die de voedselbank nodig hebben wordt steeds groter.”

Wil jij de voedselbank ook steunen? Kijk op http://voedselbankachterhoek.nl

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Prachtige opbrengst HERMIENS Voedselbankactie 2022”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven