The Kik met hertalingen Eurovisie in ‘t Spieker

EIBERGEN – De Nederlandse band The Kik treedt op zaterdag 19 november op in ’t Spieker optreden. The Kik hertaalt Eurovisie in deze show, die begint om 20.00 uur. Entreekaarten kosten 27,50 euro.

In deze voorstelling neemt The Kik eenieder mee langs ouder en nieuwerwets Eurosongfestival-materiaal. Door Dave von Raven eigenhandig hertaald, origineel en briljant, zoals alleen Dave van The Kik dat kan.

Op uitnodiging van Beau van Erven Dorens speelde The Kik op volstrekt eigen wijze bekende Eurovisie Songfestivalhits vanuit Rotterdam. The Kik slingerde deze op de spreekwoordelijke band en bracht de vijf hertalingen als een EP uit. Dit smaakte naar meer. Al jaren steekt Dave van Raven zijn fascinatie en liefde voor het bekendste muziekfestival niet onder stoelen of banken. En dan met name die voor de kwalitatief hoogstaande popsongs. Denk aan Abba, France Gall en aan The Common Linnets, maar ook Dana International.
Dit wordt een unieke muzikale theatervoorstelling doorspekt van (on)gein zoals men dat van Dave von Raven gewend is. Kortom een heerlijke ontspannen avond in deze roerige tijden. De theaterkassa is geopend op woensdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur.

Online kaarten bestellen kan via www.theaterspieker.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven