Uitvoering Toneelvereniging De Plankeniers Rekken


REKKEN – “Eindelijk na ruim twee jaar mogen wij weer spelen!”.  De spelers van toneelvereniging De Plankeniers zij druk aan het repeteren om u een avond vol vermaak aan te bieden.

Het stuk dat De Plankeniers voor u gaat opvoeren is: De onverwachte wending, een plattelandskomedie in drie bedrijven, geschreven door J.H. Oortgiese. Gerriet Kemkes woont met zijn 21 jarige zoon Geart op een middel grote boerderij in de mooie achterhoek. Gerriet is acht jaar geleden gescheiden en sindsdien moet hij samen met Geart de huishouding en het werk op de boerderij doen. Buurvrouw Riek brengt wel wat verlichting maar voor de lange termijn is dat ook geen oplossing. Daarom zorgt Riek ervoor dat er een huwelijksadvertentie in de krant geplaatst wordt. Op deze advertentie komen twee kandidaten af. De komst van deze twee vrouwen zorgt ervoor dat er allerlei misverstanden ontstaan en dat het voor Gerriet moeilijk wordt om een keuze te maken.

Debutaten
“Dit jaar hebben we twee debutanten mogen verwelkomen: Marloes van der Holst en Daan Scholte van Mast”. Zegt
Angelien Onstein.  “De overige spelers zijn: Han Kuenen, Sander Hoiting, Anouk te Bulte, Mark Lentink, Charon Winkelhorst, Maurice ten Barge en Angelien Onstein. Ook heeft er een wissel van regisseur en souffleur plaatgevonden. De regie is in handen van Rick Onstein en onze souffleuse is Ria Stomps”.

De locatie van de uitvoeringen vinden plaats op:
Vrijdag 18 en zaterdag 19 november, 20:00 uur bij Antonius in Rekken, Lindevoort 20.
Entree is voor de volwassenen € 8.00 kinderen tot 12 jaar betalen € 5,00.
In de pauze is er een verloting met mooie prijzen.
Het is mogelijk om u kaartje te reserveren, dit kan via de mail: [email protected] of via de facebookpagina van De Plankeniers.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven