Welzijnsraad vergadert 16 november

BERKELLAND – De Welzijnsraad vergadert in oktober in het gemeentehuis van Berkelland, aan de Marktstraat 1 in Borculo. Deze vergadering vindt plaats op woensdag 16 november om 20.00 uur. U bent van harte welkom om deze vergadering bij te wonen.

Voorafgaand aan deze vergadering is er van 19.30 tot 19.45 uur een inloopmoment en kunt u vragen stellen of een onderwerp bespreekbaar maken. Wilt u hiervan gebruik maken, dan moet u dit – uiterlijk de dag van de vergadering om 16.00 uur – melden door te bellen naar de gemeente Berkelland: 0545-250 250. De ingebrachte voorstellen bespreekt de Welzijnsraad in de vergadering.

Onderwerpen in de vergadering
Op de agenda van 16 november staan geen sociale thema’s maar wordt gesproken over de inhoudelijke doorontwikkeling en training van de Welzijnsraad. Daarnaast komen de vaste agendapunten aan de orde.

Wat doet de Welzijnsraad
Bent u nieuwsgierig naar wat de Welzijnsraad de afgelopen tijd heeft gedaan? Kijk voor nadere informatie op www.gemeenteberkelland.nl/welzijnsraad en/of e-mail naar [email protected].

Foto: Ter illustratie 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven