Workshop 3D-printen in kerstsfeer voor volwassenen


NEEDE – De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert op woensdagavond 7 december (19.00 uur), in de vestiging Neede, de Digitheek-workshop ‘Kerstornamenten maken met de 3D-printer’. De workshop is gratis toegankelijk, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kan via www.oostachterhoek.nl/3dprintenkerst of in de vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

Workshop 3D-printen
Wat kun je eigenlijk met een 3D-printer? En hoe werkt deze? Tijdens deze digiworkshop maak je, aan de hand van het maken van kleine kerstballen en ornamenten, kennis met onze 3D-printers en leer je meer over de verschillende toepassingen. Je ziet hoe een 3D-ontwerp op de computer gemaakt wordt en hoe deze vervolgens uitgeprint wordt. Voor iedereen die geïnteresseerd is in 3D-ontwerp en in de techniek van 3D-printen: je krijgt ook handvatten om na de workshop zelf verder te gaan met ontwerpen voor de 3D-printer.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven