Arrestatieteam valt woning in Eibergen binnen, zes woningen ontruimd


EIBERGEN – Grote consternatie woensdagmiddag aan het Nachtegaalplein in Eibergen. Rond 16 uur rukten de hulpdiensten massaal uit. Een bewoner van een woning aan het Nachtegaalplein moet binnenkort zijn woning uit en dreigde nu zijn woning op te blazen door de gaskraan open te draaien. Uit voorzorg werden er 6 woningen ontruimd. De bewoner bleek het uiteindelijk slechts bij dreigementen te hebben gehouden. Hij is na het incident overgedragen aan zijn begeleiders, waarna de bewoners van de ontruimde woningen ook weer terug konden keren.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Arrestatieteam valt woning in Eibergen binnen, zes woningen ontruimd”

  1. Deze persoon ken ik toevallig drugs verslaafd en zwaar geestelijk gestoord en woont als man begin 40 tussen bejaarden waar ie steeds weer voor overlast zorgt deze persoon moeten ze in psychiatrische kliniek stoppen en nooit meer vrij laten met zijn grote bek en hij durft helemaal niks .

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven