Kerstbomen inzameling kan in Neede tóch doorgaan

NEEDE – Het is een prachtige traditie voor de kinderen; Na de kerstdagen deur aan deur de kerstbomen ophalen en op die manier een leuk zakcentje verdienen.Waar het de afgelopen 2 jaar niet door kon gaan ivm corona deelde Gemeente Berkelland gisteren mee dat het ook dit jaar niet door kon gaan.
Dit zorgde voor een hoop onvrede.

Oplossing
Stefanie Kruizinga besloot de mouwen op te stropen en een oproepje te plaatsen. Na wat tips en het plegen van wat telefoontjes bleek Sander Mensink van Mensink Bosbouw bereid zijn hakselaar beschikbaar te stellen. Super tof!

Spelregels
Omdat dit een burgerinitiatief is zijn de spelregels nu wel iets veranderd. Waar vroeger bij het inleveren van de bomen de kinderen +/- 50 cent per boom kregen zal dit nu bij de burgers terecht komen. Het zou geweldig zijn dat wanneer de kindjes uw boom komen ophalen ze te belonen met een vrije gift.  Ook is het erg belangrijk dat de kerstboom kluitvrij is!  De kerstboom moet ‘schoon’ zijn.

Locatie inleveren
De datum van het inleveren is al wel bekend, namelijk 7 januari van 10.00 tot 13.00 uur.
Over de precieze locatie wordt nog onderhandeld maar deze zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Kerstbomen inzameling kan in Neede tóch doorgaan”

  1. aan de gemeente heb je ook niks meer zelfde als aan kabinet .burgers moeten alles zelf regelen ..nederland bananenland

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven