Marieke van Laarhoven-Lodeweges uit Ruurlo is als zelfstandig reisadviseur aangesloten bij reisbureauketen The Travel Club

RUURLO – Een vakantie boeken bij Marieke staat voor onbezorgd op reis gaan. Want als persoonlijke reisadviseur regelt de Ruurlose de vakantiereis van A tot Z, is ze bij calamiteiten 24 uur per dag bereikbaar en informeert bij thuiskomst hoe de vakantie is geweest.

Marieke merkt een toenemende vraag naar service en één aanspreekpunt. “Steeds meer mensen gaan tegenwoordig voor kwaliteit en willen ontzorgd worden. Bovendien willen ze kunnen vertrouwen op een reisbureau. Juist in deze tijd waar genoeg programma’s op TV laten zien waar het fout gaat. Daarnaast tref je op internet een jungle van aanbod aan, waarbij je je afvraagt waar je je geld eigenlijk naar toe boekt.”

Over de betrouwbaarheid van The Travel Club, de grootste organisatie van zelfstandige reisadviseurs, bestaan geen twijfels garandeert Marieke. The Travel Club is zelfs uitgeroepen tot de ‘Beste’ en ‘Populairste’ reisbureauketen. Daarnaast is de reisbureauketen aangesloten bij SGR, ANVR, Calamiteitenfonds en Iata.

“De wereld is mijn werkplek” is de uitspraak van “Marieke”die illustreert dat zij de reguliere pakketreizen uit de reisgidsen regelt tot vakanties naar Timboektoe. Van weekendjes weg, kampeervakanties tot expeditie-cruises naar Antarctica of een boomhut in Costa Rica. Waarbij Marieke zich onderscheidt in maatwerk. Oftewel, ze inventariseert de wensen van de klant en stelt een passende vakantiereis samen. Naast het aanbod van de Nederlandse touroperators biedt Marieke ook vele mogelijkheden voor vertrek vanuit Duitsland, zeker in de schoolvakanties is dit veelal heel aantrekkelijk voor gezinnen met kinderen. De mogelijkheden zijn ongekend met het gigantisch grote reisaanbod van The Travel Club.

De onrust in de wereld raakt ook de reisbranche
“Als ik bij een land, plaats of hotel geen goed gevoel heb, de veiligheid van mensen in het geding is, of een negatief reisadvies van kracht is, boek ik ook geen reis ernaartoe.” Vindt er een onvoorziene natuurramp plaats, dan zet Marieke ook alle zeilen bij om haar klanten die er hun vakantie vieren, te helpen. Zoals die keer dat een aswolk IJsland in 2009 teisterde, en de vliegreis voor voor haar klanten omboekte. Maar het euvel van een reisgezelschap dat in New York geen taxi aantreft op het afgesproken tijdstip lost Marieke net zo goed op.
Na haar studie aan Hogeschool TIO ging Marieke in 2001 aan de slag in de reisbranche. Dit jaar is ze 15jaar actief als zelfstandig reisadviseur.

Voor alle informatie kijk je op de website.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven