Medailleregen voor Acrogymnasten RGV Ruurlo


RUURLO – Zaterdag 17 december was het dan eindelijk zo ver, de allereerste acrowedstrijd van het nieuwe seizoen; De Achterhoekse Oudjaarscup in Varsseveld.

Wedstrijdseizoen
Alle teams van RGV Ruurlo hebben goede oefeningen laten zien en kunnen zich nu gaan voorbereiden op het KNGU-wedstrijdseizoen. Alle teams mochten zaterdag het podium beklimmen en dat resulteerde dan ook in: vijf gouden, vier zilveren en twee bronzen medailles. Goud was er voor de teams: Tara, Isolde en Larissa (C-Senioren), Yulia, Britt en Alien (D+ Junioren), Marit, Alysia en Anne (D-Junioren), Jill en Laura (E-Junioren) & Rein en Belle (E-Instap). Zilver was ervoor: Anne en Noya (D-Senioren), Kyra en Femke (E-Senioren), Norah, Djava en Yara (E-Jeugd) & Eline en Lauri (E-Instap). En brons was ervoor: Lotte en Sophie (E-Senioren) & Eva, Wenke en Tess (E-Junioren). Nu gaan alle teams hard aan het werk om alle puntjes op de i te zetten voor het KNGU-wedstrijdseizoen!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven