Ambitieus ondernemerskoppel creëren luxe groepsaccommodatie Vliersche Veld in Neede met buitenlandse allure


NEEDE – We hebben om tien uur afgesproken maar ik ben wat vroeg. Rustig rijd ik de 300 meter lange oprijlaan op en merk dat ik mij halverwege het pad al in een andere wereld waan. Wanneer eigenaresse Merlin Bauhuis de deur opendoet en ik naar binnen stap, wordt mijn blik direct naar het prachtige panorama uitzicht getrokken. En ook al is het weer vandaag grijs en grauw, het uitzicht is adembenemend. De centrale royaal opgezette woonkamer voelt warm en gezellig aan. De ruimte is zowel geschikt voor een gezellig familie weekend als voor een zakelijke bijeenkomst zoals een vergadering, teambuilding, netwerk of brainstorm midweek. Door de slimme keuze van materialen en inrichting is de ruimte zowel zakelijk als huiselijk te noemen. Hierdoor kan ik mij ook direct voorstellen dat je deze locatie huurt als je een intieme bruiloft wil organiseren. En door de prachtige omgeving en ongerepte natuur zie ik hier ook een stilte en meditatie retraite voor mij. Een multifunctionele accommodatie en locatie.

Door Stefanie Kruisinga

Rust, ruimte en natuur 
Merlin geeft mij eerst buiten een rondleiding omdat ik niet kan wachten om meer van het schitterende uitzicht te zien. Waar de binnen en buitenruimte alleen nog werd gescheiden door een dun stukje glas valt die scheiding volledig weg wanneer de schuifpui open gaat. Binnen loopt naadloos over naar buiten. Je stapt in een prachtig stuk Achterhoekse natuur.  Het weidse vergezicht is de thuisplek voor reeën, hazen, konijnen, vogels, eenden en zelfs de beschermde boomkikker. Diezelfde natuur zie je ook weer terugkomen in de royale slaapkamers in de vorm van sfeervolle natuurfoto’s. Welke ruimte je ook betreedt in de groepsaccommodatie Vliersche Veld, je staat in direct contact met de natuur door middel van royale ramen. Er is een ruim terras vanwaar je uitkijkt over een 8 hectare groot (eigen) natuurterrein. In verschillende hoeken en nissen van dit prachtige natuurgebied is ook ruimte gemaakt voor een groot beach voetbalveld, volleybalveld, trapveldje, jeu de boules baan, tafeltennistafel, vuurplek, hottub en buitendouche. Geweldig  genieten moet dat zijn wanneer je hier s’avonds in de houtgestookte hottub zit en kan genieten van de prachtige sterrenhemel.  Wanneer we weer bij de accommodatie aankomen zet Merlin thee voor ons beide in de moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. En terwijl we aan de grote tafel zitten te praten blijft mijn blik afdwalen naar dit prachtige levende schilderij. Het is werkelijk schitterend!

Eigenaren
Eigenaren Anton en Merlin Bauhuis hebben jarenlang een gesloten varkenshouderij gehad. Na een lang proces van onderzoeken, ontwerpen en bouwen hebben ze uiteindelijk de deuren van hun luxe groepsaccommodatie kunnen openen in juni 2020. Heftig natuurlijk, kort na het begin van de corona pandemie.  Ze besloten vol te houden en na de zoveelste lockdown is de onderneming sinds juni 2021 volledig geopend. Met succes! Het is een ‘klein’ bedrijf met grootse allure. Een onderneming waar service en direct contact met de klant hoog in het vaandel staat.  Inmiddels weten mensen zowel nationaal als internationaal deze prachtige Needse aanwinst te vinden.

Faciliteiten
De groepsaccommodatie heeft 12 slaapkamers en 12 badkamers waarvan 2 geschikt voor mindervaliden en 8 met eigen toilet. Deze luxe groepsaccommodatie biedt plaats aan 8 tot 24 personen en heeft de luxe van een hotel. De gehele accommodatie is gelijkvloers, heeft brede gangen, een ruime living en paden rondom de woning, waardoor het voor mindervaliden ook zeer geschikt is. In de groepsaccommodatie bevinden zich twee speelruimtes: één voor de allerkleinsten (0-6 jaar) en één voor de jeugd (7+ jaar). Er is speelgoed aanwezig voor de allerkleinsten en voor de jeugd is er een airhockeytafel, voetbaltafel, sjoelbak en dartbord. Ook zijn er diverse familiespellen aanwezig. De woning is CO2 Neutraal, rookvrij, heeft ruime (gratis) parkeermogelijkheden en  overal goede WIFI.

Ontspanning & Inspanning
Naast dat je heerlijk kan ontspannen op deze heerlijke locatie kun je ook actief bezig zijn. Vanaf de woning kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken en genieten van het coulisselandschap, daar waar Neede (en de Achterhoek) in een groene omgeving ligt. Na een dag actief bezig zijn kun je weer op het terrein de dag heerlijk afsluiten bij de vuurplek met een gezellig knisperend vuurtje waar je marshmallows boven kunt roosteren.

Zakelijk
Wanneer je als bedrijf deze locatie huurt, ben ik ervan overtuigd dat deze locatie je (opnieuw) gaat inspireren. De omgeving zal je tot nieuwe inzichten en/of ideeën brengen. Even uit de dagelijkse hectiek van kantoor en de drukte van de stad. De plek leent zich perfect om met elkaar te brainstormen en tot geweldige nieuwe ideeën te komen. Zowel het ontbijt, de lunch en/of het diner verzorgt het Vliersche Veld graag voor u. Daarnaast is het doordeweeks ook mogelijk om de locatie voor een (halve) dag te huren.

Toekomstvisie
De komende jaren gaan Anton en Merlin zeker niet stilzitten, maar willen ze het Vliersche Veld nog mooier maken voor hun gasten. Ideeën genoeg, ze zijn zelfs al begonnen met een 2e accommodatie op het terrein. Ook deze zal weer door dit ondernemerskoppel (bijna) geheel in eigen beheer worden gebouwd.

Contact
Voor meer informatie of boekingen kijk op www.vlierscheveld.nl 

Mail: [email protected]

Bellen: Merlin Bauhuis +31 (0)6 23 20 23 58

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven