Open Atelier Schilderen en Boetseren bij KunstKring Ruurlo


RUURLO – Het open atelier gaat weer van start! Op vrijdagmiddagen vanaf 27 januari in ons atelier. Het brengt inspiratie en gezelligheid. Je kunt er tekenen, boetseren, schilderen en andere hobby’s beoefenen. Kom ervaren hoe stimulerend het is om dat met elkaar te doen. Mensen met dezelfde hobby’s en interesses die van elkaars ervaring kunnen leren.

Wat is het Open Atelier?
Je brengt je eigen schilder-, boetseer- of tekenspullen mee van huis. Je vindt het fijn individueel te werken maar dan in een groep. Je werkt aan je eigen werkstuk. Er is geen docent maar wel de stimulerende aanwezigheid van je mede deelnemers. Het samen creatief bezig zijn werkt inspirerend en zo nodig help je elkaar. Voor velen is het net dát zetje om weer tijd aan je hobby te besteden of nieuwe vaardigheden aan te leren. Dat allemaal onder het genot van een kopje koffie of thee.

Kosten
Je schrijft je in één keer in voor zeven middagen. De kosten zijn: € 35 (exclusief materiaal). Alleen bij voldoende aanmeldingen gaat de deur van het Open Atelier open. Op vrijdagen vanaf 27 januari 2023 van 13.30 – 15.30 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven