Romy en Mirjam nieuwe jeugdagenten in Berkelland

BERKELLAND – Dit zijn Romy (links) en Mirjam (rechts). Zij nemen samen de functie als jeugdagent over van hun collega Martijn. Martijn Schot de nieuwe wijkagent van de dorpskern van Borculo.

Romy
“Mijn naam is Romy, ik ben sinds 1.5 jaar werkzaam binnen het politiebureau in Borculo. Naast de reguliere noodhulp diensten (meldingen rijden), ben ik ook nog werkzaam binnen de mobiele eenheid. Ik was al een tijdje het linkerhandje van Martijn, ik heb veel van hem mogen leren met betrekking tot de jeugd. Ik heb er zin in om nog veel meer van en met jullie te mogen leren!”.

Mirjam
“Sinds een half jaar ben ik werkzaam binnen het mooie basisteam van Berkelland. Naast het taakaccent jeugd, draai ik ook nog mijn reguliere noodhulp diensten. Ook ben ik naast de politie druk bezig met de hbo-opleiding bestuurskunde. Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen! Tot op straat!”.

Affiniteit
Romy en Mirjam hebben beide super veel affiniteit met jeugd, dit komt mede omdat zij beiden nog jong zijn. “Wij hebben heel veel zin om deze taak samen op te pakken en jullie te ontmoeten!”. 

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Romy en Mirjam nieuwe jeugdagenten in Berkelland”

  1. Welkom bij het team. Het is een goede zaak dat er veel aandacht is voor de jeugd. Niet alleen hebben ze het moeilijk na twee jaar covid, maar ze moeten ook bouwen aan een toekomst. En omdat de jeugd de toekomst heeft, verdient zij onze steun. Succes Romy en Mirjam, vooral met het onderwerp jeugd.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven