Team Sensa-Kanjers voor Kanjers 26e ploeg in Olympia’s Tour

BERKELLAND – Het wielerteam Sensa-Kanjers voor Kanjers is door de organisatie van Olympia’s Tour toegevoegd aan het deelnemersveld voor 2023. Daarmee heeft de oudste etappekoers van Nederland van 22 tot en met 26 maart 26 teams aan het vertrek.

Toen duidelijk werd dat de rittenwedstrijd een aankomst krijgt in Ruurlo en vertrek in Neede vonden zowel team als organisatie dat de formatie Sensa-Kanjers voor Kanjers eigenlijk niet mocht ontbreken.

Blij
Organisator Thijs Rondhuis van Courage Events is dan ook blij de ploeg aan het vertrek te mogen begroeten in Olympia’s Tour met dank aan Achterhoek in Beweging. ”Met twee etappes in de prachtige Achterhoek is het niet meer dan vanzelfsprekend dat ook hét team uit de regio de koers daar kan komen inkleuren. We zijn heel blij dat Sensa-Kanjers voor Kanjers erbij is en hebben voor hen het deelnemersveld eenmalig uitgebreid.”

Dit zijn alle teams die starten in Olympia’s Tour 2023:

– Jumbo-Visma DT (Ned)
– DSM Development Team (Ned)
– Allinq Continental Cyclingteam (Ned)
– BEAT Cycling Team (Ned)
– VolkerWessels (Ned)
– A Bloc (Ned)
– Scorpions Racing Team (Ned)
– Tour de Tietema-Unibet (Ned)
– Metec-Solarwatt (Ned)
– John Deere-NWVG (Ned)
– Sensa-Kanjers voor Kanjers (Ned)
– Monda-De IJsselstreek (Ned)
– Regioteam Noord (Ned)
– BHS Beton Bornholm (Den)
– Riwal Cycling Team (Den)
– Restaurant Suri-Carl Ras (Den)
– Lotto-Dstny DT (Bel)
– Bingoal WB (Bel)
– Lotto-Kern Haus (Dui)
– Rad-Net Osswald (Dui)
– Saint Piran (Gbr)
– WV Sungod (Gbr)
– Israel Cycling Team (Isr)
– Motala AIF (Zwe)
– Tartu 2024 (Est)
– Uno-X DT (Noo)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven