Zwembad De Meene zoekt oude foto’s, verhalen en herinneringen

RUURLO – Aankomende zomer bestaat Zwembad de Meene in Ruurlo alweer 50 jaar! “Dit kunnen we natuurlijk niet ongezien voorbij laten gaan. Achter de schermen zijn we al een aantal maanden bezig met de voorbereiding, maar dit kunnen we natuurlijk niet zonder hulp van onze bezoekers”.

Hulp
Het zwembad wil haar bezoekers vragen om samen de afgelopen 50 jaar in kaart te brengen. Heeft u thuis nog oude foto’s, weet u nog leuke verhalen of heeft u nog mooie herinneringen van Zwembad de Meene?! Mail deze foto’s, verhalen en herinneringen naar [email protected] met vermelding van naam en telefoonnummer. “Laten we samen terugkijken op 50 jaar historie”. Aldus De Meene op haar Facebookpagina. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven