Cursus Beweeg Zeker in Borculo en Ruurlo vanaf 21 maart

BORCULO/RUURLO – In het voorjaar start de Sport Federatie Berkelland (SFB) met een nieuwe ronde van de valpreventiecursus Beweeg Zeker. Deze cursus helpt inwoners stevig in hun schoenen staan. Met leuke en leerzame oefeningen en opdrachten krijgen deelnemers inzicht in ouder worden en wat daarbij komt kijken, zowel fysiek als mentaal. Door hier samen mee aan de slag te gaan kunnen deelnemers op eigen kracht en met zelfvertrouwen de oude dag tegemoet.

Bij voldoende aanmeldingen vindt de cursus dit voorjaar plaats in Borculo en Ruurlo.
Ruurlo: Start 23 maart, 12 weken op donderdag van 15.15 – 16.15 uur in het Kulturhus.
Borculo: Start 28 maart, 12 weken op dinsdag van 15.00 – 16.00 uur in ’t Timpke.

Kosten voor deelname zijn €65,00 per persoon, inclusief cursusboek en kopje koffie/thee.

Heeft u interesse om deel te nemen, meldt u zich dan direct aan zodat u zeker bent van een plek voor deelname. Heeft u vragen over de cursus kijk dan op www.sportfederatieberkelland.nl of neem contact op via [email protected] of 0545-476727.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven