‘Girls on Tour’ bij carnavalsvereniging de Hookers

EIBERGEN- In de residentie van carnavalsvereniging de Hookers, café Tijink – de Beuk in Eibergen, werden zondagavond de hoogheden voor het jaar 2023 bekend gemaakt. In een gezellig Hookershuus werden prinses Sandra, adjudante Inge en de echtgenoten Sander & Marc gepresenteerd. Zij regeren dit carnavalsseizoen bij cv de Hookers met de leus: Geen geouwehoer, girls on tour.

Voorafgaand aan de bekendmaking werden de laatste weken de volgende aanwijzingen prijs gegeven;
• Onze hoogheden komen altijd weer terug;
• We gaan internationaal;
• Oud & nieuw gaat mooi met elkaar!
• De band zal er niet slechter op worden;
• Onze Hoogheden gaan voor: Good Old Times

Wilt u de nieuwe hoogheden feliciteren kom dan maandag 20 februari vanaf 11.00 uur naar het Hookershuus, Beltrumseweg 7 te Eibergen. Deze dag staat het gezellige tafelen weer op het programma. Er is daarbij medewerking van buutredenaar Karel van de Kate en diverse zusterverenigingen komen op bezoek. Ook zijn er artiesten uit eigen gelederen en is er een optreden van Justin Tonnema – bekend van het SBS 6 programma talentenjacht Topper Gezocht! Het belooft een gezellig programma te worden met de muzikale klanken van Rola Drive inn.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven