Goede start wedstrijdseizoen RGV Ruurlo Acrogym


RUURLO – Op zaterdag 14 januari en zaterdag 4 februari stonden de eerste vijf wedstrijdteams van RGV Ruurlo Acrogym op de vloer. 14 januari mochten de teams hun oefening laten zien in Ruurlo en hier wisten drie van de vijf teams met een medaille op het podium te komen (één keer zilver & twee keer brons). Op 4 februari in Groenlo stonden twee van de vijf teams op het podium en kregen een gouden en bronzen medaille omgehangen. Eva, Wenke & Tess (Damestrio E-Junior) wisten bij de eerste wedstrijd een mooie bronzen medaille te verdienen. De tweede wedstrijd verliep artistiek beter, maar de concurrentie was ook erg sterk en hierdoor hebben ze in Groenlo een vierde plaats behaald.

Tijdsfouten
Damestrio E-Senior (Fayènn, Tess & Keet) moesten in Ruurlo enkele tijdsfouten incasseren waardoor ze op een vijfde plaats zijn geëindigd. Ondanks ziekte, hebben ze in Groenlo gestraald maar hun resultaat van de vorige wedstrijd niet verbeterd. Hierna stonden de duo’s op de vloer, te beginnen met Lotte & Sophie (Damesduo E-Senior). In Ruurlo waren er in de oefening ook enkele tijdsfouten te ontdekken door de jury en eindigde ze op een vierde plaats. Maar in Groenlo hebben ze revanche genomen en kregen ze een bronzen medaille omgehangen. Het laatste E-team van de dag, Jill & Laura (Damesduo E-Junior) wisten de vorige wedstrijd al een mooie zilveren medaille te verdienen, maar bij de tweede wedstrijd hebben ze dit nog weten te verbeteren en mochten ze op het hoogste podium plaatsnemen. Door deze gouden medaille zijn Jill & Laura zeker van een plekje op het Gelders Kampioenschap.

Afsluiten
Marit, Alysia & Anne (Damestrio D-Junior) mochten voor RGV Ruurlo de dag afsluiten. Vorige wedstrijd werden ze, ondanks een technische fout, nog tweede. Tijdens de tweede wedstrijd hebben ze nog meer genoten en dat was te zien door een verbetering in de score. De concurrentie heeft deze wedstrijd alleen ook zich sterk verbeterd en hierdoor eindigde ze op een zesde plaats. Volgend weekend zijn de laatste teams aan de beurt om hun wedstrijdoefening te laten zien op de plaatsingswedstrijden in Warnsveld. Daarna wordt er bekend wie zich heeft geplaatst voor de Gelderse Kampioenschappen of wie er doorstroomt naar de GO-Cup.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven