Handwerkcafe in Dorpshuis Ruurlo

RUURLO – Er is weer een Handwerkcafé op vrijdag 24 februari a.s.  het handwerken vindt plaats in ’t Dorpshuis Ruurlo in de bibliotheek (Dorpsstraat 74). Als je van handwerken en gezelligheid houdt of als je wilt komen kijken wat men zoal doet in het Handwerkcafé, kun je die dag van 10.00 tot 12.00 uur terecht in ’t Dorpshuis.

Begeleiding
Onder het genot van een kopje koffie of thee en een gezellig praatje kun je breien, haken of borduren. Ook als je nog wilt leren breien, haken, borduren of quilten, kun je bij ’t Dorpshuis terecht. Er is hulp en begeleiding. Ben je thuis al ergens aan begonnen dan kun je dat meenemen en er gezamenlijk aan verder werken. Het is wel aan te bevelen om zelf wat katoen en garen mee te nemen en ook de naalden die je wilt gebruiken. Wil je gewoon even komen kijken , ook dan ben je van harte welkom.
Het hierna volgende Handwerkcafé op vrijdag 31 maart 2023.

Informatie over handwerken en andere activiteiten vind je op de website van ’t Dorpshuis: www.dorpshuisruurlo.nl of via: 06-13917062.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven