Redelijk resultaat voor klootschietvereniging ’t Broek Ruurlo Landelijke straat competitie


RUURLO – KV Zwolle (Groenlo) morst kostbare punten door achter de directe tegenstanders als vierde te eindigen in zesde LS wedstrijd. Met nog 1 wedstrijd te gaan is de achterstand in het totaalklassement opgelopen naar 4 punten op nummer 1 Beuningen en 3 punten op Mander. ’t Broek (Ruurlo) wist een redelijk resultaat neer te zetten door als 9e te eindigen. De competitie werd gespeeld onder goede weersomstandigheden op het mooie parkoers in Lattrop.

Aan kop
Beuningen staat sinds dit weekend alleen aan kop in de LS competitie. Met 48 schoten was dit team niet de beste van de dag, maar bleef naaste concurrent Mander wel 1 plek voor. Tijdens deze competitieronde waren de verschillen tussen de teams opvallend klein. De verrassing van de dag was nummer 4 Nooitgedacht dat de dagwinst met 47 schoten binnensleepte. Zwolle volgde slechts op de vierde plaats met 49 schoten. Gastheer Lattrop Brecklenkamp deed het met een score van 49 schoten goed en eindigde als vijfde. ’t Broek uit Ruurlo had 52 schoten nodig net als naaste concurrent Beuningen 2. ’t Broek moest helaas starten zonder André Vruggink die geblesseerd thuisbleef. Hij werd vervangen door Mark Klein Haneveld. Ondanks dat zetten de mannen uit Ruurlo een nette wedstrijd tegen Vooruitzicht neer. In een spannende strijd werd nipt met 1 schot verloren terwijl winst er misschien wel had ingezeten, was de conclusie achteraf.

Zevende
Beuningen is nu alleen koploper in de tussenstand met 52 punten. Mander bezet de tweede plaats met 51 punten en Zwolle volgt met 48 punten op de derde plaats. ’t Broek staat met 25 punten op de zevende plaats. De 7e en laatste Landelijke Straatwedstrijd is 26 maart a.s. Deze zal plaatsvinden in Zwolle (bij Groenlo).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven