Ridders van Gelre op bezoek bij Brandweermuseum Borculo

BORCULO  – Zaterdagmorgen was Ridder René Arendsen van “Ridders van Gelre”, het TV programma van Omroep Gelderland, op bezoek bij het brandweermuseum. René reageert ook via zijn eigen Facebookpagina op het bezoek in Borculo “Vanmorgen waren we in het Brandweer- en Stormrampmuseum in Borculo. Tussen enkele tientallen historische wagens en apparaten konden we één sirene van een honderd jaar oude brandweerauto laten horen. En de motor van een wagen die is ingezet na het bombardement van Rotterdam in 1940 en bij de watersnoodramp in 1953”. Wanneer de beelden worden uitgezonden is niet bekend gemaakt. Ook is vandaag de nieuwe website van het brandweermuseum live gegaan.

Foto’s Rien Westrum 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven