Berkelland verstrekt 51 vervangende stempassen vanwege storing bij drukker


BERKELLAND – In onze gemeente is geconstateerd dat er op een aantal adressen mogelijk dubbele stempassen zijn bezorgd voor de verkiezingen van de Provinciale Staten en de waterschappen op 15 maart. Het gaat hierbij om 51 personen. Zij hebben nieuwe stempassen ontvangen.

“Na meldingen van alerte inwoners bij de gemeente hebben wij contact opgenomen met de leverancier van de stempassen. Die heeft grondig onderzoek gedaan en geconstateerd dat bij 51 inwoners van de gemeente Berkelland mogelijk dubbele stempassen zijn bezorgd. Dat komt door een storing bij het drukken van de stempassen”. Laat een gemeentewoordvoerder dinsdag weten. 

De inwoners die het betrof, woonachtig in Eibergen en in het buitengebied van Geesteren, zijn bezocht door medewerkers van de gemeente. Zij hebben de inwoners, voor zover dat mogelijk was, persoonlijk vervangende stempassen overhandigd. Daarbij is uitleg gegeven over de storing en medegedeeld dat de eerder toegezonden stempassen ongeldig zijn verklaard.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven