Gerrit uit Ruurlo wint 38.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht


RUURLO – Een enorme verrassing voor Gerrit uit Ruurlo. Hij is de gelukkige winnaar van 38.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zondagavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Gerrit was de gelukkige. Gerrit was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 7261 in de studio aanwezig. Op het moment dat Linda onthult dat Gerrit maar liefst 38.000 euro heeft gewonnen reageert hij dolblij: ”Geweldig! Ik kan dit heel goed gebruiken, bedankt!”
Hoofdprijs gaat naar inwoner Burgum
Jan-Jurjen uit Burgum speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 325.000 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met per vak vijftig deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen. Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 2 april wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.

Nieuw: spelpodcast Koffer 23
Naast het televisieprogramma lanceert de Nationale Postcode Loterij in samenwerking met Tonny Media de nieuwe spelpodcast ‘Koffer 23’. In de fictieve spelpodcast ‘Koffer 23’ kunnen luisteraars Tygo Gernandt helpen om – de door een BN’er gestolen – koffer 23 terug te vinden. Zij maken hiermee kans op 10.000 euro. Onder de verdachten bevinden zich onder anderen André van Duin, Nicolette van Dam en Nasrdin Dchar. De eerste aflevering verscheen op vrijdag 3 maart.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven