GroenLinks Berkelland plant struiken in Ruurlo


BERKELLAND – GroenLinks Berkelland plant al enkele jaren in het voorjaar ergens in Berkelland een boom of struiken. Op vrijdag 9 maart hebben de raads– en burgercommissieleden struiken geplant aan de Kaaldijk in Ruurlo. “De foto ’s laten zien dat dit onder winterse omstandigheden is gebeurd. Met het planten van de struiken draagt de fractie een steentje bij aan de biodiversiteit in Berkelland en wordt er weer een houtwal in het buitengebied van Ruurlo gecreëerd”. aldus Jan Lenselink van GroenLinks.


“In ons verkiezingsprogramma pleit GroenLinks Berkelland voor het planten van 10.000 bomen in onze gemeente onder andere door de aanleg van zogenaamde “Tiny Forests” (kleine bosjes)
Door jaarlijks ook zelf een boom of struiken te planten geven wij al een aanzet voor deze doelstelling”.

Op foto 1 de fractie en op foto 2 raadslid Andra Weg in actie.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven