Informatiemarkt over geldzaken

BERKELLAND – De Cliëntenraad Participatiewet FiJnder Werkleerbedrijf Oost Achterhoek organiseert op 31 maart een speciale informatiemarkt over geldzaken. Iedereen is van harte welkom om langs te komen en informatie te krijgen over (omgaan met) geld. De informatiemarkt is de afsluiting van de Landelijke Week van het Geld waar veel scholen ook aandacht aan hebben besteed.

Op de markt hoor je meer over financiële tegemoetkomingen voor kinderen, bijzondere bijstand, energietoeslag en schuldhulp, maar ook over werk of vrijwilligerswerk. Kortom alles over geld, (on)voldoende inkomen en de invloed daarvan op ons leven.

Naast het informatieve gedeelte verzorgen leerlingen van Penta Dance Department en de Musicalfabriek Groenlo voor verschillende optredens. Ook geven acteurs van Toneelvereniging D.I.T.O. verrassingsoptredens en is er een speciale kinderhoek ingericht, zodat kinderen zich ook kunnen vermaken.

Wanneer: Vrijdag 31 maart tussen 14.00 en 17.00 uur
Waar: De Mattelier, Mattelierstraat 19 in Groenlo
De entree is gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven