Kleintje Woodstock in Borculo met o.a. Sean Webster


BORCULO – Zondag 2 juli gaat het weer gebeuren en wordt voor het 3e jaar op rij het festival “Kleintje Woodstock” georganiseerd. Het festival is een eerbetoon aan de artiesten, muziek en natuurlijk de sfeer uit de periode van het grote festival in 1969. Kleintje Woodstock vindt plaats op en rond de parkeerplaats van Crossroads Studio’s in Borculo.

Hoofdact
De hoofdact is dit jaar de in Engeland opgegroeide Sean Webster met zijn band. Sean tourde het afgelopen jaar met Johan Derksen langs de Nederlandse theaters en was samen met Erwin Java van Cuby & The Blizzards op verschillende festivals te bewonderen. Verder spelen op het festival: The Blue Jayes (een akoestische band met veel harmonieën in de zang), Band Onbekend (Maken in een akoestische setting van ieder optreden een feestje), House of Pop band (leerlingen van muziekschool House of Pop) en Q-Select (spelen nummers uit de jaren 60-70).
Naast muzikale optredens is er ook een bijpassende Hippiemarkt met kleding en sieraden. Verder staan er kraampjes met eten en drinken. Voor de bezoekers die van ver komen zijn er op wandel/fietsafstand verschillende kampeer en camperplekken aanwezig.

Voorverkoop Crossroads Studio’s en online: www.Crossroadsborculo.nl
Kleintje Woodstock begint om 12:30 uur en zal duren tot 18:30 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven