Lichtjeswandeling ‘Het Liefdespad’ Ruurlo genomineerd voor “Oscar”


RUURLO – De lichtjeswandeling van Stichting Het Liefdespad is genomineerd voor De Gouden Giraffe Award, Het Beste Evenement van Nederland. De dag na Kerst, dinsdag 27 december was de hartverwarmende Lichtjeswandeling vanaf de meerdere locaties in Hartje Achterhoek. Naast de jurybeoordeling is er ook een publieksprijs waarin het event concurreert met grote bedrijven en events met miljoenen budgetten.

Nek uit steken
De Gouden Giraffe beloont al sinds 1994 bedrijven en bureaus die hun nek uit steken die door middel van beleving én door middel van een live moment zichzelf durven te vermarkten om een boodschap te communiceren. Natuurlijk spelen creativiteit, innovatie, duurzaamheid en originaliteit ook een rol in de jurering, maar onderaan de streep telt boven alles één ding: welke meerwaarde had het event voor het opdracht gevende bedrijf (of organisatie)? Het Liefdespad lichtte op in de donkere dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw om samen met geliefden, buren, familie of vrienden te bewandelen. Niet alleen de route ontvlamde, maar vooral ook de saamhorigheid in het dorp! Elke horecaondernemer en bakker uit Ruurlo, stond die avond belangeloos op de route en bood alle deelnemers met liefde verwarmende lekkernijen aan.

Waxinelichtjes
Met honderden waxinelichtjes was de route sfeervol verlicht en de kunstwerken op de route werden professioneel uitgelicht. Met 2000 liefdevolle/verraste deelnemers, 1000 schitterende lichtjes, 50 hartverwarmende vrijwilligers, 10 belangeloze/groothartige horecabedrijven en één 1 kloppend DORP!…. Laten we samen nog één keer zien waar een klein dorp in de Achterhoek groots in kan zijn! En stem ook op de Lichtjeswandeling van het Liefdespad via deze link. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven