Nieuw: Een pannenkoekenwandeling rondom Neede


NEEDE – In samenwerking met de lokale ondernemers heeft de VVV Neede een nieuwe Hap Stap Pannenkoekenroute ontwikkeld. Deze 8 km wandelroute loopt langs verschillende highlights van Neede o.a. de Maria Hoeve, Huize de Kamp , het Natuurpark de Kronenkamp en door het prachtige coulisselandschap van Neede. Als afsluiting kunt u genieten van een heerlijke pannenkoek inclusief een consumptie en/of een dessert.

Overleg
Is pannenkoek niet jouw favoriet , dan is in overleg altijd iets anders lekkers mogelijk. Naast deze route verkopen we ook andere culinaire routes : de Hap Stap Neede route , de Hap Trap Neede route , de Hap Trap Diepenheim route en verschillende eigen ontwikkelde wandel en fiets routes. De routes zijn te koop bij de VVV winkel in de Oudestraat 52c in Neede.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven