Open Bedrijvendag in Ruurlo

RUURLO – Zaterdag 1 april is de Open Bedrijvendag in Ruurlo. Iedereen is tussen 10.30 en 16.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de 55 deelnemende bedrijven.

Succes
De laatste Open Bedrijvendag in de gemeente Berkelland werd in 2019 gehouden in Neede. Met zo’n 5.000 bezoekers was dit een succes. Daarna was het de beurt aan Ruurlo, maar corona gooide roet in het eten. Vandaar dat het evenement nu pas op de agenda staat. De organisatie is in handen van Belangenvereniging Bedrijventerreinen Ruurlo (BVBR). Het initiatief wordt ondersteund vanuit de gemeente en Bedrijvenkring Berkelland.

Nevenprogramma
Naast de bedrijfsbezoeken is er een aantrekkelijk nevenprogramma met muzikale aankleding en een horecaplein voor een hapje en een drankje verzorgd door stichting De Weide. Zo kunnen belangstellenden terecht op het Onderwijsplein waar scholen zich presenteren en arbeidsmarktintegratie aan bod komt. De brandweer geeft demonstraties waarbij ook VR-brillen worden gebruikt. Er zijn politiehondentrainingen met een pakwerker. Bureau Drugszaken van de politie is met een ondermijningscontainer aanwezig en laat zien hoe je een drugslab herkent. Kinderen kunnen zich vermaken met spelletjes en een springkussen, ook is er een goochelaar en spectaculair is het reuzenrad van 22 meter.

Kijk voor meer informatie op www.openbedrijvendagruurlo.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven